Retourneren

Retourneren en/of ruilen gaat heel gemakkelijk. Neem altijd eerst contact met ons op voor specifieke instructies. In verband met het formaat van de producten, complexe logistieke proces en verschillende leveranciers hanteren wij specifieke retour of ruil voorwaarden. Retourneringen van producten die niet vooraf gemeld worden, zullen niet in behandeling worden genomen. Heeft u hulp nodig dan zal onze klantenservice direct helpen met de afhandeling van een retournering.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. De ondernemer vergoedt niet de retourkosten voor zakelijke klanten. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wij maken gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Privacy- en Cookieverklaring